BLI PRENUMERANT – Upplägg och innehåll

Odlingssäsongen 2022 erbjuder vi tre olika prenumerationer, eller andelar, som kan köpas var för sig eller kombineras; PRIMÖR, SOMMAR och HÖST. För alla prenumerationer kan du välja mellan upphämtning på Brogärde trädgård (fredagar från kl 15) eller centralt i Järna (fredagar kl 16-18). Under försommaren bjuder vi in alla andelsägare till en informativ vandring i odlingen, och på hösten bjuder vi på skördefest!

En andel hos oss är anpassad efter ett hushåll på 1-2 personer som äter rikligt med grönsaker, alternativt ett hushåll på 3-5 personer som äter måttligt med grönsaker. Brogärde trädgård profilerar sig på att framförallt fylla grönsakskassorna med välkända basvaror såsom rotsaker, potatis, löksorter, kålsorter och sallat. Utöver det så erbjuder vi (beroende på prenumeration) primörer såsom färsk vitlök, salladslök, rädisor och rabarber, och sommarläckerheter som tomat, gurka, majs, bönor, kronärtskocka, fänkål, zucchini och färska örter. Från säsong till säsong så anpassar vi våra grödor efter andelsägarnas behov och önskemål.

PRIMÖR, begränsat antal!

4 grönsakskassar, med utlämning en gång i veckan från vecka 22 till vecka 25. I början av säsongen är grönsakskassan lite lättare i vikt, men desto mer efterlängtad och fullpackad med vitaminrika primörer. PRIMÖR planeras innehålla bland annat: sallat, rädisor, knipplök, färsk vitlök, rabarber, späda rödbetor, spenat, kålrabbi och färska örter.

SOMMAR

14 grönsakskassar, med utlämning en gång i veckan från vecka 26 till vecka 39. SOMMAR planeras innehålla bland annat: tomat, sallat, gurka, majs, fänkål, kronärtskocka, bönor, zucchini, löksorter, potatis, morot, rödbeta, kålsorter, mangold och färska örter.

HÖST

14 grönsakskassar, med utlämning en gång i veckan från vecka 33 till vecka 46. Denna prenumeration passar dig som till exempel är bortrest mycket på sommaren, eller som har en egen mindre odlingslott med sommargrödor. HÖST planeras innehålla bland annat: löksorter, pumpa, potatis, morot, palsternacka, rödbeta, radicchio, kålsorter och färska örter.

SOMMAR + HÖST, 8% rabatt!

21 grönsakskassar, med utlämning en gång i veckan från vecka 26 till vecka 46.

PRIMÖR + SOMMAR + HÖST, 10 % rabatt!

25 grönsakskassar med utlämning en gång i veckan från vecka 22 till vecka 46. Denna prenumeration passar dig som vill ha färska, närodlade grönsaker så stor del av året som möjligt!

Priser

Prenumerationerna kostar 375kr per kasse. För PRIMÖR delas hela beloppet på två fakturor, och för alla andra prenumerationer på tre fakturor. Första fakturan skickas vid beställning av prenumeration, andra i juni och tredje i augusti.

Pris PRIMÖR, 4 grönsakskassar: 1500 kr
Pris SOMMAR, 14 grönsakskassar: 5250 kr
Pris HÖST, 14 grönsakskassar: 5250 kr
Pris SOMMAR + HÖST, 21 grönsakskassar: 7525 kr 6900 kr
Pris PRIMÖR + SOMMAR + HÖST, 25 grönsakskassar: 9375 kr 8400 kr

Vill du bli andelsägare 2022?

Hör av dig till oss om du är intresserad av att köpa prenumeration till odlingssäsongen 2022! Maila till info@brogarde.se eller ring 070-271 40 26 (Duncan). OBS! Intresseanmälan är inte bindande. Sprid gärna ordet till grannar, kollegor och vänner – kanske är ni några som vill gå ihop och turas om att hämta upp kassorna.